JAI NewsRoom مدیریت

هشدار وزارت بهداشت درباره مصرف لبنیات فله در بارداری

06 مهر 1404 | 15:10 •جامعه
هشدار وزارت بهداشت درباره مصرف لبنیات فله در بارداری

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت هشدار داد: مصرف لبنیات فله و پرچرب به‌ویژه در دوران بارداری می‌تواند سلامت مادر و جنین را به خطر اندازد. این لبنیات ممکن است عامل انتقال بیماری‌هایی مانند تب مالت و سل باشند.

بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف لبنیات فله و پرچرب به دلیل داشتن مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع و خطر آلودگی‌های میکروبی، می‌تواند سلامت مادر و جنین را در دوران بارداری تهدید کند. این دفتر تاکید کرد: شیرهای خام و غیرپاستوریزه می‌توانند عامل انتقال بیماری‌هایی مانند تب مالت و سل باشند و خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن از جمله چاقی، دیابت نوع دو و بیماری‌های قلبی‌عروقی را افزایش دهند. به همین دلیل توصیه می‌شود لبنیات پاستوریزه کم‌چرب جایگزین لبنیات فله در سبد غذایی خانواده‌ها شوند.

این دفتر اعلام کرد: مصرف لبنیات فله و پرچرب به‌ویژه در دوران بارداری می‌تواند سلامت مادر و جنین را به خطر بیندازد.

بنا بر اعلام وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تأکید کرد: شیر کم‌چرب پاستوریزه به دلیل دارا بودن کلسیم، فسفر و ویتامین‌های محلول در آب با قابلیت جذب بالاتر، ارزش غذایی بیشتری نسبت به شیر پرچرب دارد. بر این اساس، توصیه می‌شود لبنیات فله و پرچرب از سبد غذایی به‌ویژه زنان باردار حذف و لبنیات پاستوریزه کم‌چرب جایگزین شود.

بازگشت به فهرست